Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Carsten A.
Riktig så pent - jeg liker dog ikke at fuglekroppen såvidt berører bildets overkant. Dråpen gjør mye!

MVH CA
ketil o.
Hei!
Det klør det klør... Tett utsnitt,mulig litt for tett oppe. God skarphet,fint med dråpen. Gode detaljer på måkens underkropp. Noe lyst,utbrent og detaljløst i det øverste hvite partiet. Fin positur.
Mvh:
ketil
Carsten A.
Ved fornyet betraktning ser jeg at du får et mye bedre bilde med beskjæring ovenfra ned til akkurat der hvor fuglens hode begynner. Et slikt utsnitt gir en ganske fiffig og god komposisjon!

MVH CA
Odd E. k.
God dag Kjell Sigurd!

Et flott og skarpt bilde av måken under fjærstellet. Flotte naturtroe farger og en flott skarphet der detaljene kommer fint frem. Noe mer luft over fuglen har vært ønskelig, dette for å kunne skape en bedre balanse inn i helheten siden halen er kuttet. En liten kutt som her fremstilles virker unaturlig. Flott fanget lell Kjell Sigurd!

Mvh

Odd E.
Jan M.
Nært, skarpt og fint
Aleksander M.
Hei
Et litt artig og spesielt bilde litt utenom det vanlige. Ville selv kanskje kuttet litt i overkant og litt i underkant. Tatt ved Østensjøvannet?

Mvh Aleksander
Kjell G.
Fin nærhet og veldig god detaljering. Ikke uening i beskjæringsforslag nevnt ovenfor. Pluss for dråpen og våt forgrunn, minus for litt for lite synlig øye.

mvh kjellg
Avsluttet .
Hei Kjell Sigurd,

Fint bilde med bra tekn utførelse. Enig ang crop her.

mvh
Tommy
Robin J.
Støtter kommentaren til KG 100%.Spesiellt med slik nærhet her.Mvh RJ
Aleksander M.
Oppdaget skrivefeil: Jeg mente selvfølgelig ikke du skulle kutte i underkant, men i venstre kant... Beklager, oppdaget det ikke da jeg skrev.

Aleksander
Pål E.
Hei Kjell S,

Fin situasjon! Dråpespruten fra kløingen gjør bildet spennende. Estetisk opplever jeg det som uavklart og dermed ikke helt på høyden med de siste bildene dine. Har dog ingen gode tips til beskjæring, fordi jeg mener utsnittet allerede er for trangt

hilsen Pål
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg reagerer litt på at dette ser mye oppskarpet ut. Etter det, liker jeg situasjonen, men jeg sier meg enig med Pål ovenfor. Det er ikke et bilde som fester seg lenge, selv om dråpen dog er fin. Jeg støtter kuttforslag.

vh ingebjørg
Brita Helen E.
Hei!
Et tett og fint utsnitt du har valgt her. Liker det som det er. Fint lys,og fine detaljer i fjærdrakten. Savner også å se litt mer av øyet,men ellers bra. Pluss for dråpen:)

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu