Bolla
Ikke lett å komme seg på bena etter en middagshvil....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Pål E.

He, posituren og kamerastandpunktet gir en synergieffekt med motlyset her. En vellykket komposisjon. Vet ikke hvor nøye du vil være med støy og blåstikk, men nå er det i alle fall nevnt.

hilsen Pål
Lene L.

Artig positur,likte vinkelen og komposisjonen.Godt fanget :-)

Lene
Erik L.

Hei.
Har fulgt litt med på fjærkre-bldene du legger ut, og det er interessant å se at du ikke bare fanger arter, men også viser uttrykk eller komiske sider av fuglelivet. Det må kreve en god porsjon tålmodighet!
BOLLA er flott fanget i et nydelig lys. Det er en hårsbredd fra å bli ødelagt av høylys,men så blir det noe flott og engleaktig av denne litt runde fuglen.
Liker spesielt formatet og komposisjonen til dette situasjonsbildet.
Godt at hun ikke får se bildet selv, for her mistenker jeg at det skal litt mer enn vanlig ''rullebane'' til for en take-off.
Gleder meg til å følge med videre.
Hilsen
Erik
Kjell F.

Flott fanget, minner om de store overdimensjonerte amerikanske transportflyene. Et av de mer skjeldne fuglemotivene.
Mvh Kjell
Monika Frisvold V.

Oi for en positur. :D
Et severdig bilde av svanen..
mvh monika
Heidi K.

Morsom positur på svanen, ser nesten ut som en sumobryter som gjør seg klar til kamp. :)

Mvh

Heidi
Ann Kristin S.

Så du om den kunne lette? Ser ut som den snart flater ut.
Flott bilde. Synes bildet er fint med litt blåskjær jeg.
Severdig dette her!
Mvh Ann Kristin
Andreas V.

Stilig bilde av denne bollen! Forgrunn og bakgrunn er nydelig. Fuglen glir nesten i ett med bakgrunnen, noe som jeg synes gir en god effekt i dette bildet. Tjukk og fin. Bra motiv dette :)
Tove H.

Artig positur - god tittel. Synes bildet kler blåstikket. Liker lyset. Både komisk og vakkert, dette!
Hilsen Tove
Anette L.

Hei Kjell!
Morsom situasjon som du har fanget. Ser nesten ut som den poser, noe den kanskje gjør, så flott som den er. Synes ikke det gjør så mye at den blender litt inn i bakgrunnen.

Mvh Anette :)
Ole-Kristian T.

Herlig positur! Morsomt - og samtidig topp teknisk og en nydelig finish med blåtoner på snøen og i fjærdrakten samt den nøytrale bakgrunnen som også har fine blåtoner i seg. Synes dette var topp :)
ingebjørg fyrileiv g.

For en sjarmør! Det er en herlig positur, og et godt fanget øyeblikk, Kjell S. Bildets blåstikk er veldig passende, og det kunne ikke ha vært noe annet enn en midtstilling her. Fin symmertri er det også, og smilet kom fort fram. Bra.

vh ingebjørg
Knut Børge S.

Et meget flott bilde av knoppsvanen i flott positur på isen. Skarpt og fint, og en herlig blåstemning i bildet. Fin utfyllelse av bildeflata.

mvh KBS
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Blåstikket i bildet er forsåvidt tilsiktet (forsterket) og det er hyggelig at det faller i smak hos de fleste. Pål; jeg klarer ikke å se støyen du nevner. Kan du evt. gi meg et hint om hvor den opptrer? Eksponeringen skulle ikke produsere støy, så i såfall er det noe jeg har gjort feil under etterarbeidet.

Kjell S
Kjell G.

Herlig!

Etter det femte kneippbrødet gikk Bolla gjennom isen!

Fotografen fortjener honnør for sin humoristiske sans, sitt lave kamerastandpunkt, bra fotohåndtering og flott etterarbeid.

mvh kjellg
Andreas V.

Herlig kommentar Kjell G!
Kjell Sigurd S.

Takk for det Kjell G. I går var Bolla borte. Bare det ikke har gått troll i ord nå...

Kjell S
jan rune b.

Perfekt timeing! På flyspåket vil en kanskje kalle dette Heavy Landing. :-)
Ivar B.

Helt rått bilde Kjell Sigurd! Komisk og tøfft. Lekkert tonenivå og fin symetri og renhet i komposisjonen. Noe støy kan jeg ikke se om jeg legger godviljen til engang. Meget bra! Mvh ivar.
Pål E.

Det er synlig støy langs vingeskuldrene (jamfør særlig der de bøyer av og går i skygge; trolig resultat av oppskarping). Ellers ser jeg støy i panne og under nebb når jeg åpner i PS. Synes ikke dette trekker ned bildet i det hele tatt.
P
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Heavy Landing kunne vært en passende tittel ja :-) Pål; jeg har sett på TIFF filen som er utgangspunktet for dette bildet og finner jevnt fordelt ''støy'' godt innenfor normalen. Ingen deler av fjærdrakten utmerket seg negativt. Jeg begynner nok likevel å bli eldre nå, så jeg får kanskje koste på meg et par briller etterhvert :-)

Kjell S
Nina E.

Morsom, bredbeint positur og fint utbredte vinger. Nydelige farger på svane og bakgrunn. Skarpt, blåstikk, men skal vel være sånn. Pent! Mvh Nina
ketil o.

Hei!
Spennende bilde. Liker den lave kameravinkelen. Herlig positur på svanen. God skarphet. Liker bildet.
Mvh:
ketil
Frode F.

Hehe, stilig :)

Her har du vært både heldig og god. Artig positur, godt teknisk. Dette kan du :)

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu